FM Center 7.6 – по-лесно управление на начисления и плащания, по-удобна навигация

FM Center 7.6 – по-лесно управление на начисления и плащания, по-удобна навигация

Новата версия на специализираната платформа FM Center осигурява още възможности на фасилити и пропърти мениджърите да отговарят на нуждите на своите клиенти и да им предоставят първокласни услуги. Акцентите са свързани най-вече с по-лесната работа с начисленията, по-подробните и точни данни за плащания от собственици и наематели, както и с подобрените навигационни функционалности на платформата.

Начисления

Фасилити и пропърти мениджърите вече могат лесно да добавят, редактират и премахват начисления преди окончателното им публикуване за клиенти. Това включва и възможността за групиране на таксите с цел по-лесно издаване на фактури и налагане на ДДС за определен документ.

Плащания

Благодарение на подобренията във версия 7.6 управляващите недвижима собственост могат бързо и лесно да достъпват страница с детайлите на всеки живущ, включително данните за вече направени плащания. На разположение са възможности за печатане на квитанции на мобилен принтер, генериране и експортиране на фактури, както и за импортирането им във външен софтуер.

И още

С последния си ъпдейт, FM Center предлага по-удобна навигация, подобрена стилизация, линкове за бърз достъп до страниците с детайли, начисления и плащания.

Уверени сме, че версия 7.6 прави платформата дори по-ефективна и удобна за всекидневието на всички настоящи и бъдещи нейни потребители. А през 2022 несъмнено предстоят още отлични новини и подобрения!

Споделете публикацията:


Свързани статии